ЕТАИ
Друштво за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика

Финансиски помогнато од


МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ
T-MOBILE МАКЕДОНИЈА

ONE Telekom Slovenia Group

VIP Operator

ITS Iskratel

Nextsense

Cisco

Asseco

Microsam

Siskon

Телекабел

Сковин Винарија

Неотел

Microsoft

ITgma

Пленарни предавачи

Ни претставува особено задоволство да најавиме дека пленарни предавачи на ЕТАИ 2011 ќе бидат:
Kevin Warwick

Кевин Варвик

Професор по кибернетика на Универзитетот на Ридинг, Англија.

Повеќе информации за Проф. Кевин Варвик може да пронајдете на неговиот личен веб сајт www.kevinwarwick.com.

Andrej Bogdanov

Андреј Богданов

Професор на The Chinese Unviersity of Hong Kong

Повеќе информации за Д-р Андреј Богданов може да пронајдете на неговиот веб сајт http://www.cse.cuhk.edu.hk/~andrejb/.


IEEE Македонска секција

Универзитет “Св. Кирил и Методиј” - Скопје

Универзитет “Св. Климент Охридски” - Битола

Факултет за електротехника и информациски технологии - Скопје

Технички факултет – Битола

Министерство за образование и наука

Инженерска институција - Скопје